Örömmel tudatjuk, hogy a 929. sz. Szent Mihály Cserkészcsapat újjáalakulása utáni első Farkaskölyök Beavatás szertartása június 10-én, szombat délután megvalósult.A farkaskölyök-jelöltek az idei cserkészév novemberében kezdték el a felkészülést Bárczay-Baján Zsófia kcsővj. és Kovács Viktória kcsővj. vezetésével a kiscserkész raj koordinálása alatt – a farkaskölykönek szóló MCsSz korosztályi szabályok alapján.

Mauglik (azaz a farkaskölyök-jelöltek) az idei beavató szertartás elején a szentmihályi plébánia előtt gyülekeztek, ahol autóval utaztak tovább a titkos próbázó- és beavatószertartás helyszínére.

Bátran és tettrekészen kiállták a próbákat Kánál – az óriáskígyó előtt (Domi) , Messzuánál – az indiai hölgy előtt (Viki), Ráksánál – a farkasnő előtt (Zsófi), Bagiránál – a fekete párduc előtt (Hajna) és Balunál – a medve előtt (RBotond).

Végül Akelánál – a falkavezér előtt (Tegger) bizonyítottak rátermettségükről. 

Szeretettel köszöntjük az új farkaskölyköket: Ákost, Csabát és Pétert, akik bátran és felkészülten kiállták a Beavatás próbáját, amelynek végén, titkos keretek között, megkapták oklevelüket és a jogosultságát a Farkaskölyök-jelvény viselésére. 

Jövőre már tapasztalt lelkesedéssel lépnek tovább a kiscserkész korosztályú Piros Pajzspróbázók őrsébe.

JM!
Molnár Csenge-Hajna csst.


 
 
 
 
 
 
 

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny

 

Készítette és fejleszti:

tegtrix.hu

NEA


A honlap a NEA támogatásával készült.

Keresés

Hírlevél feliratkozás

MCSSZA 929. sz. Szent Mihály cserkészcsapat
a Magyar Cserkészszövetség tagja
www.cserkesz.hu

Go to Top