2002 óta vagyunk fent a világhálón. Ezen időszak során több alkalommal megújítottuk honlapunkat. A 2014-ben létrehozott, mostani honlapunk második nagy fejlesztési periódusa zárul le hamarosan, melynek keretében az alábbi hasznos új funkciók lépnek életbe. A legtöbb funkcióhoz készül(t) használati leírás is, ezek elérhetők a Használati útmutató oldalon.


Belépés
A honlapra való belépést felhasználónév/jelszó emlékeztető segíti. Akinek ez sem segít a belépéshez (nem emlékszik a regisztrált emailcímére) nyugodtan írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre egy levelet és rövid időn belül beállítjuk az új hozzáférését. Belépésről itt található bővebb leírás.
Bejelentkezés után lehetőséged van összekötni a Profilodat a Google és/vagy Facebook fiókoddal, így nem kell többet felhasználónévvel és jelszóval bajlódnod egy bejelentkezés során, elég csupán a "Sign in with Google" vagy "Sign in with Facebook" gombra kattintanod. Facebook/Google profil összekötésről bővebb leírás itt érhető el (Belépés szükséges a megtekintéshez).


Profil
2016. év elejétől nyilvánosak a profil oldalak, vagyis mindenki elérheti a Profilodat a Csapatunk menüpont alól. Beállíthatsz profilképet és vászonképet is a Profilod tetején, valamint rövid bemutatkozást is írhatsz magadról. Mindenki számára elérhető profilodon az általad írt cikkek és blogok gyűjteménye is. A személyes adatokat és kölcsönzéseidet csak a csapattagok láthatják belépés után. Nemsokára szintén a Profilodon fog látszani, hogy mennyi liliom(pont)-ot gyűjtöttél.
Bővebb leírás a Profilról és szerkesztéséről itt találsz (Belépés szükséges a megtekintéshez).


Cikk írás
Szintén újítás, hogy 2016. januárjától minden csapattagnak van lehetősége cikket beküldeni (beszámoló, hír, stb.). Ezzel mindenki meg tudja osztani másokkal a programszervezői információkat. A csapattagoknak a hírek nem jelennek meg azonnal csak jóváhagyás után. Vezetők és Médiások híreit egyből lehet látni. Ebben az évben minden cikk beküldéséért 2 liliom(pont) is jár! Bővebb útmutató a cikk írásról innen érhető el (Belépés szükséges a megtekintéshez).

Blog írás
Gondolataidat nemcsak cikk formájában, hanem blogot vezetve is megoszthatod másokkal! Blogot írhatsz személyes (ezt csak csapattagok láthatják), cserkész és általános (ezeket mindenki láthatja) témákban. A színvonalas, érdekes és igényes bejegyzéseket a Médiások tovább osztják a közösségi oldalakon és beteszik a hírlevélbe is akár. Lehet, hogy van benned rejtett tehetség és kreativitás? És a világ még nem tud róla? Itt az idő, hogy megmutasd! :) Blogírásért nem jár liliom(pont).
Bővebb útmutató a blog írásról innen érhető el (Belépés szükséges a megtekintéshez).


Kölcsönzés
Csapatkarácsonykor ünnepélyesen megnyitottuk a több ezer elemből álló Könyvtárunkat és a Szertárunkat. Ha bármilyen könyvre vagy eszközre van szükséged, akkor a Kölcsönzőben (belépés után) ki tudod kölcsönözni. Mindenben segítségedre lesznek a munkacsoport tagok. Bővebb útmutató a kölcsönzésről itt érhető el (Belépés szükséges a megtekintéshez).
Ha munkacsoport tag vagy, akkor a kölcsönzések kezeléséről vagy az elemek módosításáról/új elemek beviteléről itt olvashatsz (Belépés szükséges a megtekintésükhöz).


Naptár
Naptárunk 2016. év elejétől a régi Google Calendar típusú rendszerről átáll az új Eseménykezelőre. Ezt mindenki elérheti a honlap Programjaink menüpontja alól, illetve a honlap bal oldali sávjában lévő kalendárium modulra kattintva. A legnagyobb változás a régi Google Calendarhoz képest az, hogy itt az események időrendben jelennek meg, melyekre ha rákattintunk az események információi is betöltődnek. Ezáltal a vezetők által létrehozott esemény minden szükséges információja elérhető egy oldalon, melyet meg lehet osztani a közösségi oldalakra is vagy a linkje emailban elküldhető. Nem utolsósorban a jelenléteket is az adott eseménynél fogjuk vezetni, melyekért liliom(pont)ok járnak majd.
Vezetők számára használati leírás a Naptárról innnen érhető el (Belépés szükséges a megtekintéshez).

Liliom(pont) gyűjtés és beváltás
2015. októberétől kezdve minden cserkészprogramon való résztvételért 5 liliom(pont) jár, melyeket mindenki a Profil oldalán lát(hat majd). Egy cikk beküldéséért pedig 2 liliom(pont) jár, mely szintén a Profil oldalon lévő számlálón jelenik (majd) meg. A liliom(pont)-okat pedig különféle értékes ajándékokra lehet majd beváltani a Beváltás menüben. Ezen kívül a támogatási rendszerünk is átáll hamarosan liliom(pont) alapúra. Vagyis az éves jelenlétet tükröző liliom(pont)-ok mennyiségéhez lesz mérve, hogy ki kaphat támogatást pl. a nyári táborra (régen ezt a 80%-os jelenléthez kötöttük). Liliom(pont)-ok őrsgyűlésen való jelenlétért nem járnak majd, de minden más cserkészprogramért igen (melyeket az új Naptárunkban lehet látni). Hamarosan lesz bővebb leírás, melyet innen lehet majd elérni.

 


Hírlevél
7 év után megújult hírlevelünk is. Ezt mindenki megkapja aki csapattag és a régi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezőlista tagjai is. Hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg 2016. januárjától kezdve (elektronikus formában emailban és elérhető a Hírlevelek oldalon is). Feliratkozás a 929szentmihaly.hu Hírek oldalán lévő Hírlevél feliratkozás menüpontban lehetséges. Leiratkozáshoz kérjük írj egy emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! Régi (2016 előtti) hírleveleink a Régi hírlevelek oldalon találhatók.
Médiásoknak és Vezetőknek szóló Hírlevél szerkesztési útmutató innen érhető el (Belépés szükséges a megtekintéshez).

Bekapcsolódás a munkákba
Ha szívesen segítenél valamelyik csapat háttérfeladatban (Média, Könyvtár, Szertár, Pályázati felelős, Projektek, stb.) bátran jelezd nekünk itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..


Harmadik fejlesztési periódus
A 929web fejlesztési projekt második periódusának végén vagyunk és hamarosan jön az utolsó fázis. Ha Vezető/Médiás vagy, akkor kérjük ezeknek az oldalaknak a tartalmát segíts megírni (a google linkhez van hozzáférésed):
- Csapatunk 
aloldalcsalád megírása (Bemutatkozás, Vezetőség, Rajok, Őrsök, Munkacsoportok, Projektek, Táboraink, Történelmünk)
- MédiaTÁR aloldalcsalád megírása (MédiaTÁR, TudásTÁR)
- Alapítványunk aloldalcsalád megírása (Alapítványunk, Támogatás kérek!, Támogatni szeretnék!, Dokumentumok)
- Partnereink aloldalcsalád megírása (Partnereink, Támogatóink, Kapcsolataink)

Nézd meg milyen feladatok várnak még ránk és ha szívesen bekapcsolódnál bármely részbe, jelezd nekünk bátran a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Ha megtetszett a Webmesteri feladatkör (Belépés szükséges a megtekintéshez), szintén várjuk jelentkezésed!